Kernesund indeni – tabte 8 kilo på en uge med tarmskylning

Jeg er kunde hos Colonic, og det er ikke tilfældigt, at jeg taler varmt om tarmskylning. Mit første og største skridt på kernesundhedens vej, var nemlig indre udrensning (colonics).

Dengang var jeg 33, overvægtig, forstoppet, sukkerafhængig, stresset, bumset og drænet for energi.

Et helt liv med junkfood, sukker og moderne livsstil, havde spoleret mit tarmsystem. Hele familien havde fået børneorm, og jeg var alt for tyk.

Den første behandler, jeg opsøgte, anbefalede, at jeg startede forfra med en hovedrengøring indvendigt. Og så lagde jeg kosten om.

Jeg må sige, at det var en overvældende oplevelse at hilse på resultatet af det liv, jeg havde levet. Der kom virkelig meget ud af mig. Og det var på alle måder en skelsættende oplevelse. Jeg tabte 8 kilo på en uge bare på grund af skylningerne. Jeg så konsekvenserne af min livsstil i øjnene, da resultater af den kom ud i den anden ende. Og jeg besluttede i den uge, at dette skulle være en rengøring, der markerede en ny start. Det blev første skridt til www.kernesundfamilie.dk og de bøger, vi inspirerer skandinaviske familier i 10.000-vis.

Jeg lever nu så sundt, at jeg kun bruger colonterapi som indre detox et par gange i året. Eller hvis jeg fornemmer, at min krop har brug for en hjælpende hånd. Men colonterapi er en genial måde at starte sundhedsrejsen på.

Læs mere på: www.kernesundfamilie.dk

 

Af: Ninka-Bernadette Mauritson Journalist, forfatter og indehaver af Kernesund Familie.
Holistic Nutrition and Lifestyle Coach, C.H.E.K Level 1