Christina

Jeg er en super aktiv kvinde på 40 år og fungerer absolut optimalt, når min krop også føles let, i form og sund. I de perioder hvor der er ekstra travlhed,  får jeg ekstra trang til søde sager og kan have tendens til at sove mindre og presse mig selv hårdere.

En udrensning indefra er svær at beskrive men må bare prøves. Jeg har aldrig lidt af forstoppelse men har alligevel en fantastisk fornemmelse af renhed efter blot 40 minutter hos Colonic, og det er nok til at booste mig så meget, så jeg holder mig på den sunde vej en rum tid.

Derudover nyder jeg serviceniveauet på klinikken, som ligger i den højeste ende af scalaen. Hele udtrykket i klinikken er lækkert, der dufter altid rent og dejligt. Alt er meget professionelt, og jeg føler mig velkommen, tryg – og alt er meget diskret.  Jeg kan til enhver tid anbefale Colonic som den bedste måde at forkæle sig selv på, og i tiden efter sparer jeg en masse penge ved ikke at købe søde sager, café latte og alt muligt andet unødigt. Så selv prisen på behandlingen er hurtigt hentet hjem.