Christina, 40 år

I mit virke som studievært, foredragsholder og mor til en lille pige på 3 år og en dreng på 19, har jeg mange bolde i luften. Jeg er en super aktiv kvinde på 40 år og fungerer absolut optimalt, når min krop også føles let, i form og sund. I de perioder hvor der er ekstra travlhed, f.eks hvis jeg har mange foredrag rundt om i landet og dermed kører meget i bil eller tog, får jeg ekstra trang til søde sager og kan have tendens til at sove mindre og presse mig selv hårdere. Derfor kan jeg til tider komme ind i en spiral af smådårlig kost, for lidt motion og dermed stresse kroppen unødigt. 

For at være i stand til at opretholde min aktive levestandart, må jeg på de tidspunkter – hvor jeg har ”glemt” at passe på mig selv, give mig selv en kur. Og der har jeg fundet ud af, at blandt andet tarmskylning er en ekselent måde for mig at nulstille mit system på, få renset sukker og giftstoffer ud af min krop, og blive let og få energien igen. For mig er en behandling nærmest som at gå til kosmetolog. En udrensning indefra er svær at beskrive men må bare prøves. Jeg har aldrig lidt af forstoppelse men har alligevel en fantastisk fornemmelse af renhed efter blot 40 minutter hos Colonic, og det er nok til at booste mig så meget, så jeg holder mig på den sunde vej en rum tid. 

Derudover nyder jeg serviceniveauet på klinikken, som ligger i den højeste ende af scalaen. Hele udtrykket i klinikken er lækkert, der dufter altid rent og dejligt. Alt er meget professionelt, og jeg føler mig velkommen, tryg – og alt er meget diskret. Det er trods alt for mig stadig en privat affære, og det synes jeg i den grad er en helt naturlig del af behandlingen hos Colonic. Resten af dagene svæver jeg som regel rundt og har det fantastisk og den fornemmelse følger længe efter. Jeg kan til enhver tid anbefale Colonic som den bedste måde at forkæle sig selv på, og i tiden efter sparer jeg en masse penge ved ikke at købe søde sager, café latte og alt muligt andet unødigt. Så selv prisen på behandlingen er hurtigt hentet hjem.