5 gode grunde

1. Hvis fordøjelsen ikke fungerer

Hvis du ikke kommer af med din afføring hver dag, bliver din tyktarm en silo for affald, som står og gærer. Det kan give en masse gener såsom: Oppustethed, forstoppelse, diarré, hudproblemer, dårlig ånde, smerter hen over lænden, tyngde i kroppen – og at man generelt ikke føler sig ”skarp” hverken fysisk eller psykisk.

Det er dog ikke kun på grund af de ovennævnte symptomer, at man skal reagere på en dårlig eller mangelfuld fordøjelse. Flere og flere undersøgelser viser, at en forstoppelse på længere sigt kan være sundhedsskadelig, og der er absolut ingen helbredsmæssige fordele ved IKKE at komme af med sin afføring. En tarmskylning kan derfor være et meget effektivt redskab, hvor vi hjælper dig med at komme af med eventuel ophobet afføring.

2. For velværens skyld

Selvom du ikke har decideret fordøjelsesgener, kan du med fordel anskue en tarmskylning som et hjælpemiddel til at holde dine tarme fit for fight i en travl hverdag. Der kan være perioder, hvor vi ikke får spist det, vi ved, er det rigtige. Hvor vi ikke får drukket nok vand eller bevæget os. Mange kan gå rundt med en skjult forstoppelse, som på længere sigt kan give gener.