Profil

Colonic Pia profilbillede

 

Siden Colonics åbning i 2005 har vi fået mere end 15.000 behandlinger i benene. Vores hverdag er fyldt med både nye klienter såvel som alle jer trofaste, der kommer igen og igen. Der er sket så meget spændende indenfor vores felt. Det er f.eks. blevet videnskabeligt bevist, at fordøjelsen også hænger sammen med psyken – man kalder tyktarmen for den anden hjerne. Flere og flere undersøgelser viser, hvor stor en rolle tarmfloraen spiller ind på at have optimal sundhed og sidst men ikke mindst - vigtigheden af komme ordentligt af med sin afføring.

 

De 3 største årsager til at vi har fordøjelsesgener er stadigvæk stress, medicin og dårlig kost. Maveproblemer er det, folk hyppigst går til lægen med, og mange får diagnosen irritabel tyktarm. Derfor har Colonic netop skrevet kontrakt med Muusmann forlag om at skrive en bog om fordøjelsens betydning. Bogen udkommer til efteråret, og den bliver skrevet sammen med speciallæge i kirurgi og mave-tarmsygdomme, dr. med. Dennis Raahave.

 

Da Colonic åbnede, var tarmskylning ikke noget, man snakkede om - hvis man overhovedet vidste, hvad det var. Sådan er det heldigvis ikke i dag. Nu ved de fleste, at uden en velfungerende fordøjelse så trives vi heller ikke i kroppen – fysisk såvel som psykisk.

 

Vi brænder for at oplyse dig om, hvordan du bedst muligt kan tage vare på din sundhed og velvære, når du er hos os for at få en tarmskylning. Det er din krop - men hos Colonic vil vi gerne hjælpe dig med at få det mest optimale ud af dit helbred. Det er din investering!

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i 2018.

 

Sunde hilsner fra 

Pia

 

Læs videre om hvilken uddannelse vi har

×
Ja tak, jeg vil gerne have Colonics 5 gode råd til en bedre fordøjelse - helt gratis!