Massage

 Om Christinas oplevelse:

 ”Jeg fik den store ære at være testperson på en helt ny behandling hos Colonic: Colonic Cleanse. I starten af 2018 meldte jeg tydeligt ud, at jeg var færdig med at spise og drikke animalske produkter, så da jeg blev tilbudt at teste en udrensningsbehandling, var det en no brainer. Også fordi jeg allerede har indgående kendskab til det høje niveau, Pia Brixved, ejeren af den lækre klinik Colonic, lægger for dagen. Du finder ikke mere professionel og bedre service end i Pias lækkert indrettede lokaler lige ved Rundetårn.

Da jeg ankom en sen eftermiddag, havde jeg let hovedpine og var lidt træt. I døren blev jeg mødt med et stort smil og et ”velkommen”. Der var, som sædvanlig, en skøn atmosfære, og det føles som at have været der masser af gange før. Pia tog min frakke og bad mig tage plads i det hyggelige hjørne med puder, lys og blomster. Derefter satte Pia sig også og fortalte om den nye Colonic cleanse, og at jeg om lidt ville møde massøren. Først skulle jeg dog lige udfylde nogle papirer med information om min generelle helbredstilstand for, at de kunne imødekomme mine behov bedst muligt. 

Vi går ind i behandlerummet, hvor der er gjort klar til kun mig, og da jeg på det her tidspunkt ved at en Colonic Cleanse indeholder både massage, infrarød sauna og tarmskyl, så føles det rigtig rart at vide, at jeg er, hvor jeg skal være. Jeg bliver bedt om at klæde mig af og lægge mig tilrette på en skøn briks, kun iført trusser og tage et blødt tæppe over mig.

Ind af døren kommer derefter lige præcis sådan en person, du ønsker skal massere dig. Det lyste ud af hende, at her kom en kvinde, der med teknikker fra dele af verden - hvor de er langt bedre til at mærke deres kroppe end vi kropsforskrækkede danskere er, ville kunne åbne for min hårdt prøvede nakke og ømme krop. Hun præsenterer sig med et professionelt og varmt smil og tager den meste velduftende olie frem og begynder at udføre sin magi. Der skal meget til at få mig til at tie stille men jeg flød helt hen i en blød verden, hvor kun Bang- On´s hænder masserede og fik smeltet mine myoser væk. 45 minutter i himlen siger jeg bare, og inklusive den der usigeligt lækre hovedbundsmassage og tryk ved øjnene, man altid bare ligger og venter og håber på er en del af ens massage. Gennem tåger af velvære fortæller Bang-On at jeg nu får lov at ligge i 5 minutters tid og så kommer Pia og gør klar til infrarød sauna. 

Det banker let på døren efter de 5 minutter og jeg bliver budt på lidt frisk udskåret frugt og et glas vand. Derudover står der er lille glas med en olieblanding ”du bliver smurt udenpå og inden i” udtrykker Pia og jeg drikker det. Nåh ja måske er det ikke ligefrem den lækreste smag men effekten er god, og når man ser Pia egen glødende hud, så er hun levende bevis for, at det virker.

Over i et ”Teletubbie-telt”, som den infrarøde sauna ligner, hvor jeg skal sidde i trusser (”eller t-shirt hvis du helst vil det” siger Pia) på en stol og så bliver der lynet op og tændt. Det bliver varmt og hele min krop lander ligesom i sig selv. Pia forklarer, hvordan saunaen varmer indefra og ud og kroppen renses derfor godt igennem. Jeg er solgt. Jeg sidder og sveder de sidste rester ud af animalske produkter, tænker jeg glad. 

Efter 20 minutter er jeg drivvåd og har røde kinder, selvom der er placeret en blæser tæt ved mig, der har gjort det behageligt at sidde der. Og nu kommer så finalen, tarmskylning. Stadig samme rum, så jeg kan bare tørre mig i det udleverede håndklæde, tage en også udleveret t-shirt på og lægge mig tilrette i kabinen, der mest ligner et luksuriøst liggende toilet, og som har en lille plasticslange der hvor, nåh ja, tingene ligesom kommer ud. Der er en handske, glidecreme, og alt er æstetisk og bare i orden.

Jeg har fået at vide, at når jeg ligger klar med alt placeret på rette steder og har lagt håndklæde og stort blødt tæppe over mig, så skal jeg bare trykke på en kontakt, så kommer Pia og tænder for vandet. Som sagt så gjort og skylningen er i gang. 

Jeg ligger og læser og ser lidt fjernsyn imens og på maven har jeg fået lagt en varmepude.
Jeg tror, jeg ligger der i 40 minutter og ok folkens… jeg har tydelig spist mange grøntsager, så kan I selv gætte jer til resten. Men ren og renset det kan jeg love jer, at jeg er.

Efter at have fået tøj på igen kommer jeg ud i venteværelset, hvor der står en helt friskpresset juice og venter på mig og derudover et lille glas med lidt vand, hvor der er opløst lidt probiotika, der smager af vanilje. Jeg føler mig som en gudinde, en helt ren en af slagsen. Hovedpinen er pist væk, den trætte fornemmelse er erstattet af en dyb tilfredshed og et velvære jeg sjældent har mærket større. Jeg måtte kramme både vidunderlige Bang-On og Pia men først bestilte jeg en tid til min næste Colonic Cleanse, fordi min krop fortjener det. Alle fortjener det.

Top karakter Colonic, tak for en virkelig god oplevelse. Det er en sikker vinder.”

 

Kærlig hilsen

Christina Hedegaard