Posts from 2018-02-02

Vegetariske lækkerbiskner

Orientalsk fuldkornsbrød

Opskrift på orientalsk fuldkornsfladbrød med søde kartofler: 


// 4 spsk cremet grøn pesto


// 2 runde fuldkornsfladbrød (kan få i din lokale grønthandler)


// 2 mellemstore søde kartofler (skrællede)


// 100 -150 g cremet blåskimmelost, rygeost eller gedeost


// 1 stort syrligt madæble


// 2 spsk finthakket rød chili


// 2 tsk grofthakket rosmarin


// 2-4 spsk parmesan


// havsalt og peber


// 2 spsk olivenolie

 

// Tænd ovnen på 200 °C. Beklæd en bageplade med bagepapir.

// Fordel pestoen på brødene.

// Del hvert fladbrød i 6 (lagkage) stykker.

// Skær søde kartofler i tynde skiver og fordel 3­4 skiver på hver brødtrekant.

// Fordel osten i mindre stykker oven på kartoflerne.

// Vask æblet og skær det ud i små firkantede stykker (½ x ½ cm).

// Fordel æblestykker, finthakket chili og rosmarin oven på kartofler og ost.

// Drys med parmesan, friskkværnet peber og salt og top med lidt olivenolie.

// Bag brødene sprøde og gyldne i ovnen i ca. 12-15 minutter.

 

Anret brødtrekanterne og server dem lune som snack, suppetilbehør eller til en salat.

 

(Opskriften er fra bogen "Kærlig Køkkenkarma" af Catherine Daverne & Pia Brixved - udgivet hos Muusman forlag) 

×
Ja tak, jeg vil gerne have Colonics 5 gode råd til en bedre fordøjelse - helt gratis!